06-2260 1240

Panden

Vrijstaand vakwerkhuis gelegen op eigen grond van 445 m2

                     VRAAGPRIJS 349.000, k.k.

Deze vrijstaande vakantievilla met terrasoverkapping, gelegen aan het water, dient niet alleen als vrijetijdsbesteding voor uzelf, maar vooral als zorgeloze investering, is gelegen op Residence Hommelheide. De regio heeft uitgestrekte internationale fietsroutes, sprankelende evenementen en het groene en landelijke karakter is een van de speerpunten van deze omgeving.Indeling van de woning is als volgt:

De open structuur van de royale woonkamer en de volledig ingerichte keuken, zorgen ervoor, dat de begane grond niet alleen ruim oogt, maar ook ruim is. De vakantievilla telt 6 slaapkamers, 2 toiletten, 2 doucheruimtes en een ruime badkamer.
Het park biedt ontspanning door inspanning.

Ontspan in het binnenbad, of neem op een warme dag een frisse duik in de natuurlijke waterbron. Kom tot rust in het saunagedeelte van het wellness centrum. Leef u uit op de multifunctionele sportbaan, het tennisveld of de midgetgolfbaan. Uw sportieve hart kunt u ophalen in de fitnessruimte en de tegenover gelegen 9-holes baan.
Deze villa biedt het hele jaar het “vakantiegevoel”, er is geen verhuurverplichting. U kunt ook het verhuur laten plaatsvinden via EuroParcs met een aantrekkelijk rendement. 

RECREEREN OP RESIDENCE HOMMELHEIDE IS ZEER COMFORTABEL